Tijmen Bos Architecten | NIEUW LICHTGEWICHT BALKON IN BESTAANDE ZAAL | Tijmen Bos Architecten

NIEUW LICHTGEWICHT BALKON IN BESTAANDE ZAAL

In een bestaande kerkzaal is een nieuw balkon ontworpen dat helemaal door de bestaande constructie gedragen wordt. Dat vraagt om een eenvoudige ingreep. toch kan met die eenvoudige ingreep een aantal aspecten worden aangepakt.

MULTIFUNCTIONELE OPLOSSING

De lichtgewicht uitwerking is namelijk zodanig gedetailleerd dat het balkon bijdraagt aan de akoestiek van de zaal. Open oppervlaktes en goede isolatie zorgen voor een geluiddempende constructie en ook de wigvorm van het ontwerp draagt bij aan een betere spreiding van het geluid.
En doordat alle audio-visuele techniek nu op het balkon past, wordt de zaal ruimer, wat niet alleen de circulatie ten goede komt. Het interieur oogt ook visueel ruimer en overzichtelijker.
Met één ingreep worden logistiek, acoustiek en architectuur verbeterd. Wat je noemt een multifunctionele oplossing voor een betere beleving.
Vraagt u zich af hoe bouwtechnische, logistieke en esthetische problemen in uw huis of pand opgelost kunnen worden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Tijmen Bos Architecten denkt graag met u mee!