Tijmen Bos Architecten | LANDHUIS MET MODERN-KLASSIEKE ARCHITECTUUR | Tijmen Bos Architecten

LANDHUIS MET MODERN-KLASSIEKE ARCHITECTUUR

Modern, maar niet te streng. Klassiek, maar niet te voorspelbaar. Iets tussen modern & klassiek in, dat is wat de architectuur van dit nieuwe landhuis karakteriseert.
Een heldere en ruime plattegrond laat alle ruimtes op een natuurlijke manier op elkaar aansluiten. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter, maar maakt duidelijk onderdeel uit van het geheel. En dat geheel wordt onstloten vanuit een centraal trappenhuis dat het daglicht tot in het hart van dit landhuis laat doordringen. Ook de hoge plafonds zorgen ervoor dat dit grote landhuis toch volop daglicht heeft.
De architectuur wordt compleet doordat het ontwerp wordt uitgevoerd met een zinken (of leien) dak boven de gevel van wit stucwerk en de zandstenen kaders om zwarte stalen buitenkozijnen.
De rustige combinate van vormen en materialen resulteert in een architectuur die ervoor zorgt dat het grote volume niet massief, maar vriendelijk en huiselijk overkomt.
Droomt u van een villa die moderne en klassieke elementen in harmonie met elkaar combineert tot een eigentijds & tijdloos geheel? Neem vandaag nog contact op met Tijmen Bos Architecten voor een vrijblijvende kennismaking! Wij helpen u graag!