Tijmen Bos Architecten | Loft met een zee van licht en ruimte in historisch centrum van Deventer
Loft-Deventer-trap-ruimte-vide-dakraam-licht ©Tijmen Bos Architecten

Loft met een zee van licht en ruimte

Een poos geleden heb ik een ontwerpconcept gemaakt voor een loft met een zee van licht en ruimte. Nu, drie jaar later, is deze prachtige loft in het historische centrum van Deventer bijna gereed. De opdrachtgevers hebben in alle rust zelf de loft helemaal afgebouwd. Ze hebben alle tijd genomen om alles tot in de puntjes af te werken. Compleet met een in het werk gestort keukenblad van meer dan 5 meter!

Teaser: loft met een zee van licht en ruimte

Hierbij enkele teaser afbeeldingen van deze loft met een zee van licht en ruimte.

Loft-Deventer-trap-ruimte-woonkamer-haard-vide-dakraam-licht ©Tijmen Bos Architecten

Wat is een loft?

De laatste jaren zijn lofts zeer populair geworden. Mede door woonprogramma’s die de industriële manier van inrichten onder de aandacht van het grote publiek hebben gebracht. Ook ik ben als architect erg geïnteresseerd in dit soort ruimtes. Daarom heb ik ook echt een studie gemaakt van wat de kenmerken van een loft zijn en hoe je van een ruimte een loft maakt. Meer voorbeelden van lofts door Tijmen Bos Architecten vind u hier.

Heeft u een mooi oud gebouw of een industriële ruimte waar u een loft in wil vestigen? Tijmen Bos Architecten kan voor u een concept ontwikkelen om het karakter van de ruimte te vormen naar uw wens. Dat doe ik op zodanige manier, dat u zelf alle vrijheid houdt bij de keuze voor de materialisering en uitvoering. Wil u graag horen hoe ik dat doe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Tags