Tijmen Bos Architecten | Landelijke krijgt nieuw karakter door een moderne aanbouw - 4
Landelijke villa ondergaat een transformatie-4-prefab-houtskeletbouw-©Tijmen Bos Architecten

Landelijke villa ondergaat transformatie – 4

Een landelijke villa krijgt nieuw karakter door een moderne aanbouw. De aanbouw is bijna gereed! De zwarte gevel beschieting is aangebracht. Verder is de doorlopende boei-balk bekleed. Dat is gedaan met Tricoya. Deze zéér onderhoudsarme MDF-plaat is een prachtige Nederlandse uitvinding. De afwerking laat de hoge ramen in de aanbouw extra spreken en zorgen voor een nieuw modern karakter zichtbaar.

Prefab houtskeletbouw

Deze moderne uitbouw bij de bestaande landelijke villa wordt in prefab houtskeletbouw uitgevoerd. De houten gevelconstructie is door de aannemer in de werkplaats geproduceerd. Daardoor zijn de werkzaamheden sneller en nauwkeuriger uitgevoerd. Bij de bouwtechnische uitwerking van het ontwerp door ons bureau is meteen al rekening gehouden met deze werkwijze. De geprefabriceerde konden op de bouw dus als puzzelstukjes heel snel in elkaar worden gezet.

Een ander voordeel van prefab houtskeletbouw is dat er met een zelfde muurdikte , toch een veel betere isolatie gerealiseerd kan worden!

Nieuw karakter door de moderne aanbouw

De bestaande landelijke villa ondergaat transformatie door de moderne aanbouw. Daarmee heeft het uitgebreide programma heeft straks alle benodigde ruimte. Moderne elementen in het interieur werken mooi samen om de overgang van landelijk naar modern voelbaar te maken. Hier vind u een beschrijving van het ontwerp van deze moderne uitbouw bij een landelijke villa. Neem echt eens contact op om vrijblijvend samen met Tijmen Bos te brainstormen over de mogelijkheden van een moderne aanbouw bij uw woning!

Tags