Tijmen Bos Architecten | landelijke-villa-ondergaat-een-transformatie-door-moderne-aanbouw
Landelijke villa ondergaat een transformatie-prefab-houtskeletbouw-©Tijmen Bos Architecten

Landelijke villa ondergaat een transformatie

Een landelijke villa ondergaat een transformatie, die vrij ingrijpende werkzaamheden vraagt. De verbouwing van de villa in Salland ligt mooi op schema. Nadat grondwerk is gedaan, kan de fundering worden gelegd. Vervolgens kan worden begonnen met de opbouw van de nieuwe uitbouw.

Prefab houtskeletbouw

Deze moderne uitbouw bij de bestaande landelijke villa wordt in prefab houtskeletbouw uitgevoerd. Dat wil zeggen dat de houten gevelconstructie door de aannemer in de werkplaats worden geproduceerd. Door in de werkplaats te werken, kunnen de werkzaamheden sneller en nauwkeuriger worden uitgevoerd. Daarnaast is het werk beschut tegen de invloeden van wind & regen. Bij de bouwtechnische uitwerking van het ontwerp hebben wij meteen al rekening gehouden met deze werkwijze. Na productie worden de geprefabriceerde delen in zijn geheel naar de locatie vervoerd. Vervolgens kunnen deze delen als puzzelstukjes in elkaar gezet worden. Dit betekent dat de bouwtijd op de locatie veel korter is, dan wanneer alles op locatie wordt gebouwd terwijl de bouwkundige kwaliteit omhoog gaat!

Moderne aanbouw geeft een nieuwe eenheid

De moderne aanbouw geeft een nieuwe eenheid aan de bestaande landelijke villa. Hier vind u een beschrijving van het ontwerp van deze moderne uitbouw bij een landelijke villa. Neem echt eens contact op om vrijblijvend samen met Tijmen Bos te brainstormen over de mogelijkheden van een moderne aanbouw bij uw woning!

Moderne aanbouw bij een landelijke villa-hout-zwart -baksteen-wit-tuin ©Tijmen Bos Architecten

Zo gaat het er straks uit zien!

Tags