Tijmen Bos Architecten | Landelijke krijgt nieuw karakter door een moderne aanbouw - 3
Nieuw karakter door moderne aabouw-licht-prefab houtskelerbouw-terras- Tijmen Bos Architecten

Landelijke villa ondergaat een transformatie – 3

Een landelijke villa krijgt nieuw karakter door een moderne aanbouw. En de aanbouw schiet al flink op! Het regelwerk voor de houten gevel delen is bijna klaar, en dan krijgt de moderne aanbouw zijn definitieve jas. De doorlopende boei-balk is geplaatst, wat de nieuwe plek voor het terras zichtbaar maakt. Verdiepinghoge ramen in de aanbouw zorgen voor veel licht, en zorgen voor een nieuw modern karakter zichtbaar.

Prefab houtskeletbouw

Deze moderne uitbouw bij de bestaande landelijke villa wordt in prefab houtskeletbouw uitgevoerd. De houten gevelconstructie is door de aannemer in de werkplaats geproduceerd. Daardoor zijn de werkzaamheden sneller en nauwkeuriger uitgevoerd. Bij de bouwtechnische uitwerking van het ontwerp door ons bureau is meteen al rekening gehouden met deze werkwijze. De geprefabriceerde konden op de bouw dus als puzzelstukjes heel snel in elkaar worden gezet.

Een ander voordeel van prefab houtskeletbouw is dat er met een zelfde muurdikte , toch een veel betere isolatie gerealiseerd kan worden!

Nieuw karakter door de moderne aanbouw

De bestaande landelijke villa krijgt straks een nieuw karakter door de moderne aanbouw. Daarmee heeft het uitgebreide programma heeft straks alle benodigde ruimte. Moderne elementen in het interieur werken mooi samen om de overgang van landelijk naar modern voelbaar te maken. Hier vind u een beschrijving van het ontwerp van deze moderne uitbouw bij een landelijke villa. Neem echt eens contact op om vrijblijvend samen met Tijmen Bos te brainstormen over de mogelijkheden van een moderne aanbouw bij uw woning!

Tags