Tijmen Bos Architecten | De 1e Ontwerp Stap : begin met duidelijkheid te scheppen
de 1e ontwerp stap - Tijmen Bos Architecten - architectenbureau - omgevingsvergunning aanvragen - moderne villa

De 1e ontwerp stap

Als architectenbureau helpen we u graag met het zetten van de 1e ontwerp stap. De stap om van uit ideeën, wensen en grenzen te beginnen met kiezen. Daarom denken we veel na over hoe we die opdrachtgever het beste kunnen helpen. Het ligt voor de hand dat wij als architectenbureau de  helpen door een ontwerp, iets creatiefs te maken. En dat is zeker een belangrijk deel (een een leuk deel!) van ons werk. Maar er is iets, wat nog belangrijker is voor ál onze opdrachtgevers.

Duidelijkheid scheppen

Voor elke project geldt dat duidelijkheid het belangrijkst is. De ene opdrachtgever vraagt om iets unieks. Een andere om iets klassieks. Maar beiden hebben behoefte aan duidelijkheid. Duidelijkheid over het proces, over de keuzemogelijkheden en over de redenen om een specifieke keuze te maken. Duidelijkheid over regels en, uiteraard, duidelijkheid over kosten. Als de keuze wordt gemaakt om een woning te gaan bouwen, is er nog heel erg veel onbekend. Als architectenbureau weten wij daarin wel de weg. Maar u als opdrachtgever zult op de een of andere manier, en op een bepaald moment, moeten beginnen met keuzes maken. En om u daarin duidelijkheid te bieden heeft Tijmen Bos Architecten “De 1e Ontwerp Stap” ontwikkeld.

De 1e Ontwerp Stap

Als u aan het begin staat van het lange proces om een woning te bouwen, biedt “De 1e Ontwerp Stap” u zoveel mogelijk overzicht. Natuurlijk is nog niet alles duidelijk. Maar met dit pakket kunnen wij diverse onderdelen heel snel voor u verduidelijken. Ook krijgt u overzicht over het ontwerp- en bouwproces en de mogelijke planning daarvan. Daarnaast worden ook een aantal andere vragen beantwoord. Zoals; welke regels zijn van toepassing? Of; hoe en wanneer moeten we de omgevingsvergunning aanvragen? We helpen u graag met de eerste stap!

Moderne villa of landelijke woning?

En het leuke is, dat het niet uitmaakt of u een moderne villa of een landelijke woning voor ogen hebt. Elk ontwerp proces, elke nieuwe woning heeft een vergelijkbaar begin. Na de 1e Ontwerp Stap heeft u houvast om het verdere bouwproces in te richten op de manier die bij u past. Tijmen Bos Architecten heeft vele anderen voor u geholpen en we staan klaar om u op weg te helpen. Heeft u behoefte aan duidelijkheid? “De 1e Ontwerp Stap” naar duidelijkheid vindt u hier!

Tags